WeRun

The social running app

In progress

VX Company

Corporate website

Bezoek website

Updates

Stage Interactive Developer

3 jaren geleden door Dennis Kramer

Ben jij een technisch wunderkind? Ongelooflijk goed in het maken van vette digitale dingen?
En hou je van een broodje kroket of gegrild kippenpootje op zijn tijd?

Ja? Mooi. Dan zijn wij naar jou op zoek .
Voor de periode September t/m Januari zijn wij op zoek naar een getalenteerde en enthousiaste stagier(e) Interactive Developer.

My 2 year anniversary!

4 jaren geleden door Wesley van de Korput

Het is eigenlijk helemaal aan me voorbij gegaan, maar inmiddels ben ik alweer twee jaar werkzaam bij Studio Gewoon. En sinds begin dit jaar ben ik ook officieel compagnon van het bedrijf. Toevallig zag ik op LinkedIn voorbij komen dat verschillende mensen deze milestone ‘Like’ten, wat natuurlijk erg leuk is. (Ook handig trouwens dat LinkedIn dit voor me bijhoudt.)

Sneakpreview van onze topsecret app

4 jaren geleden door Dennis Kramer

In samenwerking met onze goede vriend Ruben van der Leun werken we aan een leuke app. Wat deze app precies is en wat het doet mogen we nu nog niet vertellen. Wat ik wel mag, is het tonen van een sneakpreview…

preview_ipod_14

How designers destroyed the world

4 jaren geleden door Dennis Kramer

Op Webstock ’13 gaf Mike Monteiro een confronterende preek over hoe ontwerpers onze wereld kapot maken. In zijn praatje benadrukt hij dat we zelf verantwoordelijk zijn voor wat we onze wereld in helpen. En dat zijn niet altijd even positieve bijdrages. Ontwerpers werken aan projecten zonder dat ze écht goed nadenken over het probleem dat ze met hun design moeten oplossen. Ze ontwerpen zonder dat ze nadenken over wat voor impact het heeft op de wereld.

Time for change!

Skala Preview, dé preview app voor mobile devices

4 jaren geleden door Dennis Kramer

De laatste tijd ben ik steeds vaker aan het ontwerpen voor mobile devices. En zoals de meeste van jullie ontwerpers wel weten, er zijn wel wat verschillen tussen mobile en desktop waar rekening mee gehouden moet worden. Naast de manier waarop de devices gebruikt worden, moet je ook rekening houden het verschil van pixeldichtheid en kleur…

Pop an ollie and innovate

4 jaren geleden door Dennis Kramer

Rodney Mullen, de legendarische freestyle skateboarder, heeft een inspirerende TED talk gegeven over idee ontwikkeling. Op zijn eigen uitbundige manier vertelt hij over hoe de skate community hem inspireert en hem heeft geleid tot de creatie van vele nieuwe tricks. Een geweldige video over creatie, innovatie en passie.

Vaarwel 2013. Het was een mooi jaar!

4 jaren geleden door Wesley van de Korput

Er zijn inmiddels alweer een paar weken van 2014 weggestreept, maar toch willen we iedereen nog een gelukkig nieuwjaar wensen!

2013 was een interessant jaar voor ons. Het was het eerste volledige jaar waarin we fulltime aan en voor Studio Gewoon hebben gewerkt. Spannend. In dit jaar moesten we bewijzen dat ondernemen voor ons de juiste keuze was. Net als voor de meeste startende ondernemers waren er voor ons ook de woelige nachten, confronterende gesprekken en de nodige leermomenten. Maar al met al mag ik ( vol trots ) zeggen dat we een goed jaar hebben gehad…

De kogel is door de kerk. Wesley joins the team

4 jaren geleden door Dennis Kramer

De kogel is door de kerk. Vanaf 1 januari 2014 is Wesley ‘officieel’ onderdeel geworden van Studio Gewoon. Misschien zijn er mensen die zich nu afvragen: ‘Wesley is toch altijd al onderdeel geweest van Studio Gewoon?’ Ja en nee.

Laat me het verduidelijken…