WeRun

The social running app

In progress

VX Company

Corporate website

Bezoek website

My 2 year anniversary!

4 jaren geleden door Wesley van de Korput

Totaal ontgaan!
Het is eigenlijk helemaal aan me voorbij gegaan, maar inmiddels ben ik alweer twee jaar werkzaam bij Studio Gewoon. En sinds begin dit jaar ben ik ook officieel compagnon van het bedrijf. Toevallig zag ik op LinkedIn voorbij komen dat verschillende mensen deze milestone ‘Like’ten, wat natuurlijk erg leuk is. (Ook handig trouwens dat LinkedIn dit voor me bijhoudt.)

Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen twee jaar. De samenwerking tussen ons drieën (Marina, Dennis en ik) gaat beter dan ooit. Het kantoor is lekker huiselijk ingericht en iedere dag hebben we plezier. We zijn in de afgelopen jaren enorm gegroeid. We zijn veel bezig met het verbeteren van onze processen om nog mooiere producten op te leveren. Onze processen zijn ook een stuk gestroomlijnder dan toen we net waren begonnen. Eigenlijk zijn de afgelopen twee jaar een enorm leertraject geweest. Ik denk dat ik nooit zoveel vooruit zou zijn gegaan als ik gewoon in dienstverband was blijven werken. Daarom ben ik Dennis nog steeds enorm dankbaar dat hij mij ervan overtuigd heeft dat dit een goede stap was.

We hebben veel leuke klanten en werken samen met een aantal leuke Gorcumse bureau’s. Het mooie van deze andere bureau’s is dat we elkaar niet zien als concurrenten, maar als collega’s. Dan heb ik het natuurlijk over; onze buurmannen van Aditude, onze grote vrienden van Kersvers en Sjoerd & Krokodylan van Crossmedia vision. Ik hoop dat in de toekomst de samenwerking met de omliggende bureaus alleen maar meer wordt ;).

De toekomst
Dat is hoe het er nu voor staat, maar wat zal de toekomst brengen? Wie zal het zeggen.
We hebben een aantal leuke projecten in het vooruitzicht en wellicht ook een aantal nieuwe klanten. Ieder met nieuwe uitdagingen waar ik erg naar uitkijk. Maar veel is nog niet zeker en zullen we dus nog moeten ondervinden. Nu hebben we veel plezier en ik verwacht straks nog steeds, maar zoals Einstein zou zeggen:

“I never think of the future – it comes soon enough.” – Albert Einstein

Weergaloze reacties