WeRun

The social running app

In progress

VX Company

Corporate website

Bezoek website

Skala Preview, dé preview app voor mobile devices

4 jaren geleden door Dennis Kramer

De laatste tijd ben ik steeds vaker aan het ontwerpen voor mobile devices. En zoals de meeste van jullie ontwerpers wel weten, er zijn wel wat verschillen tussen mobile en desktop waar rekening mee gehouden moet worden. Naast de manier waarop de devices gebruikt worden, moet je ook rekening houden het verschil van pixeldichtheid en kleur.

Het is daarom niet onverstandig om je ontwerpen eerst op je mobile device te bekijken voordat je het ontwerp shipped. Daar gebruik ik Skala Preview voor. Een simpele app waarmee je Photoshop bestanden realtime kunt bekijken op je mobile devices terwijl je er aan werkt. Echt een aanrader!

Weergaloze reacties