WeRun

The social running app

In progress

VX Company

Corporate website

Bezoek website

Vaarwel 2013. Het was een mooi jaar!

4 jaren geleden door Wesley van de Korput

Gelukkig nieuwjaar!
Er zijn inmiddels alweer een paar weken van 2014 weggestreept, maar toch willen we iedereen nog een gelukkig nieuwjaar wensen!

2013 was een interessant jaar voor ons. Het was het eerste volledige jaar waarin we fulltime aan en voor Studio Gewoon hebben gewerkt. Spannend. In dit jaar moesten we bewijzen dat ondernemen voor ons de juiste keuze was. Net als voor de meeste startende ondernemers waren er voor ons ook de woelige nachten, confronterende gesprekken en de nodige leermomenten. Maar al met al mag ik ( vol trots ) zeggen dat we een goed jaar hebben gehad.

Ons nieuwe onderkomen
Een jaar met veel leuke momenten en ervaringen. Zo hebben we in begin februari ons bescheiden onderkomen aan de Kerksteeg verlaten voor een sfeervol pakhuis aan de Havendijk waar we een etage delen met onze collega’s van Aditude.

kantoor

Op naar 2014!
We laten 2013 achter ons en kijken vol enthousiasme uit naar 2014. Een jaar vol nieuwe uitdagingen, kansen en dromen. Wat het nieuwe jaar gaat brengen, dat is niet te voorspellen. Wat we wel weten is dat er genoeg leuke projecten in de steigers staan en dat het ongetwijfeld een leuk jaar gaat worden.

Weergaloze reacties